Adventi gyertyagyújtás

December 10-én meggyújtottuk iskolánk adventi koszorúján az II. gyertyát.
A műsorban a 3. évfolyam tanulói szerepeltek.

Témanapok a Szabó Lőrinc iskolában

2018.10.29-én Miskolc kincsei címmel városnézés témanapot tartottunk. Az osztályok felfedezték Miskolc nevezetességeit, megismerkedtek történelmi és kultúrális nevezetességeivel. Az osztályok kiállítást keretében mutatták be élményszerző útjukat.
Galéria

2018.11.29-én Egészségnap címmel tartottunk témanapot. Az egészséges életmód témakörében interaktív előadások, gyümölcskóstoltatás, mozgássérültek segítségével történő érzékenyítés valósult meg az osztályokban.
Galéria

Boldogságóra

A POK napok keretében Sajgó Lászlóné Boldogságórát tartott az 1.n osztály tanulóinak.

Márton napi játszóház óvodásoknak

November 8-án Márton napi játszóházat rendeztünk az iskolába készülő óvodásoknak. A vidám rendezvényen a kicsik német nyelvi foglalkozáson vettek részt és lámpásokat készítettek. A programot lámpás felvonulás zárta.
Galéria

Gyermekek Világnapja

Iskolánk 3.r/14.n és 6.r osztályos tanulói kékbe öltöztek a "Gyermekek Világnapja" alkalmából.Nyílt nap

Iskolánk 2018.11.20-án Nyílt napot tartott az első évfolyamon, nagy örömünkre sok kedves szülő látogatta meg az órákat.
Galéria

Pályaorientációs nap

Iskolánkban 2018.10.26-án Pályaorientációs napot szerveztünk, melyre meghívtuk a Fáy A. Görögkatolikus Közgazdasági Szakgimnáziumot, Miskolci Ferenczi S. Egészségügyi Szakgimnáziumot, Miskolci Bláthy O. Villamosipari Szakgimnáziumot, Szentpáli Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolát,  a Bosch képviselőit és a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség BAZ megyei képviselőit. A diákok képet kaptak a különböző iskolák életéről és különböző szakmákat ismerhettek meg egy kötetlen délelőtt keretében. 
A 6. és 7. évfolyamunk ellátogatott a Miskolci Andrássy Gy. Gépipari Szakgimnáziumba illetve a Miskolci Kós K. Építőipari Szakgimnáziumba, s betekintést nyert az itt folyó munkába.
Galéria

Megemlékezés az '56-os eseményekről

Ünnepélyes iskolagyűlés keretében a 6.n osztály tanulói idézték fel a forradalom eseményeit. A ünnepi műsort szerkesztette és betanította Üveges Tímea tanárnő.
A dekorációt Demeter-Pénzes Marianna tanárnő készítette.
Galéria

Koszorúzás

Október 23-án Miskolcon több helyszínen megemlékezést tartottak az '56-os hősök emlékére. Iskolánk tanulói a Kossuth utcai Szabó Lőrinc emléktábla előtt idézték fel a forradalom eseményeit.
Mikitáné Újjobbágy Erzsébet és Lengyel Zsuzsanna megkoszorúzták az emlékhelyet.

Elismerő oklevél

Iskolánk pedagógusai elkötelezett és kiváló tehetséggondozó munkájukért Platina minősítésű elismerő oklevélben részesültek.

EFOP-3.3.5-17 pályázati tábor

A Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását segítő iskolai Közösségi Program kísérleti megvalósítása címmel tábort rendeztünk iskolánkban.
Galéria

Szívből gratulálunk
Gedeonné Bátyi Klára kolléganőnknek, aki  pedagógus nap alkalmából évtizedeken át végzett tehetséggondozó munkájáért tankerületi elismerésben részesült.

A Fenntarthatósági Hét kapcsán iskolánk 3. évfolyamos tanulói meglátogatták az Avason található Arborétumot!
Galéria

Iskolánk bekapcsolódott az Oktatási Hivatal Fenntarthatósági Témahét 2018. projektjébe. A tanítási hétbe az alábbi programelemeket építettük be.


INTÉZMÉNYVEZETŐ

Mikitáné Újjobbágy Erzsébet

 
Elérhetőségeink:

Cím: 3530 Miskolc, Vörösmarty u. 76.

OM: 028953

Titkárság:  30/841-0720  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gazdasági iroda: 30/841-0893  
Igazgatói iroda: 30/359-5490  
Igazgatóhelyettesi iroda: 30/841-0038